Már csak 2 hét és irány London! Alig várom! Mióta láttam a Vaslady-t, azóta még inkább erősödött bennem az érzés. Mindenütt csak London. :) És ez nagyon jó! 14évesen voltam kint a testvéremmel 2 hétig... Azóta is szeretnék visszamenni. :) És most, végre sikerülni fog! Már csak 2 hét... :)

Ma reggel is igen kellemes időre ébredtem, a házba besurranó narancsos fényekre, kellemes illatokra. :) Hihetetlen, hogy mennyit dob a jókedven a kellemes idő, a tavasz. :) Ilyenkor mindenki és minden más. Az emberek jobban kimerészkednek az utcákra, mosolyognak, sugárzik Róluk is, hogy itt bizony valami más... :) Az állatok is változnak ilyenkor, és a természet is. Az egyik kedvenc évszakom a tavasz. Rügyező, virágzó fák, friss virágok, zöld fű, finom illatok. :) Igyekszem kiélvezni minden pillanatát. :) És nem utolsó szempont az sem, hogy imádok reggelente hosszú percekre, fél órákra kiállni az utcai ablak elé, és csak nézni, ahogy zajlik az élet már korán reggel. :)

Kellemes, meleg, tavaszias napot kívánok Mindenkinek! :)

Képek: egy kis visszaszámlálás :), A Vaslady-ből pár kép (az utóbbi idők legjobb filmje, amit láttam), és még egy kis London (ha eddig nem lenne még elég unalmas... :D)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macsekfotoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr764259449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása