Macsek89 2012.02.27. 09:00

Good Morning!!! :)

Jóóóóóóóóóó reggelt!!! :) Egyszerűen imádom a napsütéses, kávéillatú, narancsfényes tavaszi reggeleket. Erről mindig a kicsi korom jut eszembe. Egyszerűen fantasztikus, ahogy besüt a nap narancs sugara a házba, keskeny sávban elterülve a padlón. Ahogy érzem a frissen lefőzött, forró kávé illatát, ízét. Csodás napindítás. :) Képes vagyok hosszú percekig állni az ablakban, az utcát nézve, az ott elhaladó embereket, ki munkába, ki iskolába siet, és van, aki óvodába... :) Még emlékszem a tavasz illatú, harmatcseppes reggelekre, mikor beléptem az óvoda vagy általános iskola kapuján. A rügyező-, virágzó fák és a friss föld illatára, érzésére, az udvaron való játékra a barátaimmal. A kellemes napkeltékre, amit út közben megéltem, miközben bicikliztem gyerekként a "munkahelyemre". :) És ez a mai napig nem változott. Az ablak résnyire nyitva, madárcsicsergés hallatszik be, kávé a kézben. És elő jöttek a régi emlékek. :) Fantasztikus napkezdés, hihetetlenül kellemes érzésekkel. :)

 

Tegnap este volt szerencsém megnézni Anyuval A Vaslady-t. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Hihetetlen élmény, nagyszerű színészi játék, és hű a történelemhez! IMÁDTAM! Az utóbbi időben az egyik legnagyobb hatást ez a film gyakorolta rám! (És nem mellesleg ugye a londoni környezet... :) )

 

A kellemes reggelekből így csinálok tökéleteset: veszek ma még 1-2 csokor tulipánt, amit kirakok a tv mellé a komódra, vagy az éjjeli szekrényemre, még nem döntöttem el, és ez a látvány fogad ébredéskor. Van ennél szebb? Erre ébredni? :) Ahogy kellemesen rásüt a nap, és finom illat járja át a szobát. :) Készítek majd pár fotót is. :)

 

A következő jelentkezésig: MÉG 18 NAP ÉS IRÁNY LONDON!!!!!!!!!! :)

Képek: pár kép rólam, London, tulipánok. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macsekfotoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694212867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása