Valami fantasztikus volt! :) Vasárnap Pesten voltunk,kedves Barátaink által szervezet rendezvényen, a GasztrOperetten. Remek hangulat, vidám emberek, fantasztikus vacsora, és még fantasztikusabb fények, és naplemente a Dunán ringatózva, a Columbus hajón... Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert hihetetlen élmény. :) Fergeteges hangulat, a közönség bevonása, és nem csak éneklés, ahogy azt gondolnánk, az előadóművészek táncoltak, pörögtek-forogtak. :) Bővebb információkat és még több képet az alábbi linken találhattok:

http://www.facebook.com/pages/GasztrOperett/238922939556486


Ezt követően, hétfőn elmentünk a Veresegyházra, a medveotthonba. :) A sok, szép, egészséges, hatalmas maci mellett még több csodás farkast láttunk. A meglepetés a farkas simogatás volt. Furcsa volt, hogy ahol az előbb még marták egymást ezek a csodás állatok és vicsorogva tépték a másikat, oda bementünk. FANTASZTIKUS ÉLMÉNY VOLT!!!!!!!!! Hihetetlenül csodás! A hierarchia felállítása alább hagyott, és mi kerültünk az érdeklődés középpontjába. Kicsit félve, kicsit érdeklődve környékezett bennünket legalább 6 állat. Leguggoltunk, és az egyik megnyalta a hátamat. Eszméletlen élmény volt ezek között a szabad, vad állatok között kuporogni. Egy csoda. Köszönöm, hogy ez megadatott nekünk. <3 Utána hirtelen felindulásból szerettem volna lóra ülni, de nem lehetett. :( Magán lovarda... Pedig már olyan rég nem ültem lovon. De majd vasárnap!!! :) A medve, valamint farkas csodálat után úgy döntöttünk, hogy ha már arra járunk, mit nézzünk meg? Gödöllőre esett a választás, azon belül pedig a Grassalkovich-kastélyra. :) Előtte, mivel "farkas éhesek" voltunk (csak, hogy stílusos legyek :) ), beültünk egy pizzériába. Finom pizzák, hangulatos hely, padlótól-plafonig üvegek, csupa napfény. :) Mellé pedig isteni limonádét sikerült választani. :) Az ebéd után pedig a kastély felé vettük az utunkat. :) Hihetetlen pompa, fényűzés, csodálatos volt visszautazni az időben. :) Fantasztikus berendezési tárgyak, szobrok, olajfestmények, ruhaköltemények. A fegyver kiállításon pedig egyenesen tátva maradt a szánk. :) Mint a kicsi gyerekek találgattuk, hogy kinek mi tetszik, valamint a másik  mit vinne haza, már, ha lehetne. :) A kastély belseje után kisétáltunk a parkba, ahol én a szandált levéve sétálgattam a fűben. :) És a kellemesen árnyékos padon ültünk, nézelődtünk. :) Hazafelé pedig még egy fagyit is ettünk, és ittunk jeges kávét. Csodálatos volt. Még, mielőtt végleg elértük volna az út végét, megálltunk Szegeden, és a Tisza partján ülve csodáltuk a fantasztikus időt, naplementét. :) Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy tökéletes nap. :) KÖSZÖNÖM! Fantasztikus volt! :) Remélem Mindenkinek hasonlóképpen csodásan telt el a hosszú hétvége. :)

 

 

Képek: rózsa a GasztrOperetten, naplemente és felhők a Columbus hajóról, bodzás-mentás limonádé, pizza I., pizza II., szegedi pillanatkép :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macsekfotoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr744560645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása